dinsdag, juli 28, 2015

Van Bryce naar Zion

We vinden het een beetje jammer om de camping te verlaten: het is zo'n mooie stek. Bovendien bakken ze er 's morgens pancakes (met spekreepjes) voor de gasten. Met jus d'orange en echt lekkere koffie. In het tuintje voor de receptie worden ze gebakken door een wat knorrige oude man, maar de serveerster maakt alles goed!
Gisteren hebben we ook nog even lekker in het zwembadje gelegen...

Maar, de reis gaat verder. We zijn nog geen 10 km. op weg, of we stoppen nog even voor een laatste foto. Laat dat nou net op een plaats zijn waar een korte trail naar een waterval en een moss cave loopt. Even doen dan maar, kan ik gelijk mijn nieuwe teva's inwijden voor morgen, als we de canyon in Zion in gaan.

Een uurtje later zijn we echt "en route".

Als we Zion inrijden, is Peter verrast alsof het de eerste keer is. Hij vindt het voordeel van ouder worden dat je dingen vergeet en hij had totaal geen beeld meer bij Zion.
Als hij is uitgestapt om nog maar weer eens wat foto's te maken, loopt hij zo omhoog te kijken dat hij een flinke stronk over het hoofd ziet en zijn teen open stoot. Gelukkig houdt de pleister het losse vel wat bij elkaar.



De KOA-camping ligt een stukje verder achter het park dan we gedacht hebben: nog wel 3 kwartier rijden. Daar moeten we morgen dus rekening mee houden als we in Zion in de kloof gaan wandelen. Ik kijk daar heel erg naar uit!

De cabin is totaal anders dan die we tot nog toe hebben gehad.
Het is weer even wennen.
Er is wel een kitchenette, d.w.z. er is een broodrooster, een koffiezetapparaat en een magnetron, maar een kookgelegenheid en pannetjes ontbreken, dus we kunnen nog even geen maaltijden koken.
Dan maar een lekker stukje zalm en broccoli en zoete aardappel op de bbq: ook lekker!


- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten