vrijdag, juli 17, 2015

Rit naar Quail Haven (Washoe lake)

Om precies 8.30 u. checken we uit en rijden richting Yosimite Park.
Niet om er vandaag nog te verblijven, maar om er via de Tiogapas in het Noordoosten uit te rijden, richting Washoe lake.

De rit er doorheen is echt schitterend! We maken bijna geen foto's, omdat de grootsheid ervan (hoogte, diepte, kleurenschakeringen) nauwelijks te fotograferen is (zeker niet door mij).
Toch worden we het eerste deel weer hinderlijk afgeleid door een alarmsignaaltje op het dashboard (tire pressure is too low). Wij kenden dat teken al van afgelopen vrijdagavond toen we naar Amsterdam reden. Sommige ervaringen zijn echt heel nuttig.
We stoppen regelmatig bij uitzichtspunten en dat is zo mooi.... Onbeschrijfelijk.









Nadat we onderweg nog 2 benzinestations (nogal sporadisch in het park) bezoeken met kapotte airstations, vinden we uiteindelijk een derde waar alles werkt en waar we de banden goed op spanning krijgen. Alarmteken weg en wij tevreden!

Als we het park net uit zijn, drinken we een kop koffie met een vruchtenpunt (American size), zodat we ook niet meer hoeven te lunchen.

Quail Haven is een plaatje.
In de achtertuin van een huis aan het meer dat door de droogte van de afgelopen periode droog staat, hebben we de beschikking over een klein tuinhuis met een fantastisch uitzicht.
We genieten ervan met een lekker koud biertje.







- Posted using BlogPress from my iPad


Geen opmerkingen:

Een reactie posten