zondag, mei 17, 2015

Een dagje all-inclusive

14 mei 2015

Een dagje all-inclusive

Vorige avond hebben we lekker gegeten van het Buffet in Brisas: het is opmerkelijk goed voor een all-inclusive concept. Er wordt veel vers, ter plekke, bereid.
Ook zijn we getuige geweest van een pop-quiz met "professional dansers" volgens de stalmeester.

Deze dag brengen we zoals we in gedachten hadden, door op een rustig stuk van het prachtige strand. We poedelen wat in de zee, lezen, slapen: kortom we relaxen.
Rond een uur of vier hebben we het wel gehad met de strandstoelen en we gaan ons lekker opfrissen. Daarna raken we verzeild bij een optreden van een strakke band (volgens Peter), die een hommage brengt aan John Lennon, die hier in Cuba behoorlijk populair is. Het pleintje waar het miniconcertje is, wordt gesierd met een heus standbeeld.
Zoals bij alle "events" hier, staat er weer een tafeltje waar de mojito's klaargemaakt worden.
Als we daarna naar de lounge gaan, zit/staat daar weer een zangeres die behoorlijk goed nummers zingt van Katie Melua e.a.



Kijk, zo'n all inclusive hotel heeft allerlei nadelen
- (zo zie je overdag al behoorlijk veel aangeschoten, stomdronken mensen: een man kukelde zo de tuin in omdat hij niet meer op zijn benen kon staan);
- (de drank zorgt er ook voor dat mensen soms dingen doen die ze (hopelijk) normaal niet doen (zo zie/hoor ik een ruzieend stel te keer gaan waarbij de man zelfs een paar flinke klappen te incasseren krijgt);
Maar, Hotel Brisas heeft heel veel entertainment van een kwaliteit die ik hiervoor nooit eerder meemaakte.
's Avonds komt er een groep van 12 mensen die een prachtige uitvoering geven naast, maar vooral in het zwembad. Dat is genieten!

Dat neemt niet weg dat ik het weer wel heel fijn vindt dat we morgen teruggaan naar het echte Cuba met/van de Cubanen: Havana.



- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten