dinsdag, juli 29, 2014

Een duikbril, een reddingsvest en veel gsm's

Zodag hebben we een hangbruggentocht gemaakt aan de zuid-oostkant van de Arenalvulkaan; het weer is verrassend goed, zeker omdat tijdens het ontbijt de regen er met bakken uitvalt.
(Nog voor de start zien we een witneusbeertje.)

Er zijn een stuk of 5 hangbruggen en nog een aantal gewone bruggen die het mogelijk makenhet dal over te steken. We hangenweer boven het regenwoud en omdat het die dag verder droog blijft, hebben we een prachtig uitzicht.
De rest van de dag maken we een autoritje om het Arenalmeer heen, tot in Tilaran. Dit plaatsje heeft net als andere stadjes een centraal plein, voor de kerk. Omdat het zondag is, zitten er veel locals op de bankjes en wordt er op het gras gepicknickt.

Maandag zijn we de hele dag in een spa te vinden (lunch in lusief).
In Baldi spa resort hebben ze wel meer dan 9 baden, steeds oplopend in temperatuur.
Sommige ervan zijn overdekt en liggen rondom een barretje waar cocktails worden geserveerd en waar lekker muziek wordt gedraaid; andere liggen rustiger, hebben een jacuzisysteem of een sauna-effect (je zit dan min of meer in de rotsen in de stoom).




En dan nu de titel: duikbril, reddingsvest en gsm's.
We komen ze allemaal tegen daar.
Aan de gsm's begin ik al behoorlijk te wennen, maar hier nemen ze ze zelfs mee in en onder water! (Ik ben al bang dat er op die van mij een regenspatje komt.)
Een jongen met een duikbril (de baden zijn niet diepen dan 80 cm. maximaal).
En, als klap op de vuurpijl: een dame, stevig ingesnoerd in een reddingsvest.
Peter werd ineens heel erg bang...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten