zaterdag, augustus 08, 2015

Big Bear Lake

Onze hut ziet er uit zoals je die verwacht van een "berenhut".




Donker hout, volgepropt met beren en beestenkoppen; de wanden vol met allerlei prullaria, schilderijtjes, planken, spreuken en heel veel kapstokjes en haken (daar kunnen ze bij de KOA in Hurricane nog veel van leren, want daar was in de hele hut geen enkel haakje te bekennen, buiten de 8(!) in de badkamer).
Buiten de douche- annex toiletruimte is het woongedeelte 6x3 meter.
Daarin staan:
- een 2-persoonsbed, met afstandsbediening voor het instellen van hoofd- en beengedeelte. We durven dat niet te gebruiken, want we zijn er niet zeker van dat het de 2e keer ook werkt en dan zitten we 3 nachten rechtop!


- een keukenblok met spoelbak boven de koelkast, met daarboven keukenkastjes en haken met braadpannen en een 2-pits gastoestel;
- meteen daarnaast staat de jacuzzi. Jawel, naast het keukenblok en meteen ook naast het bed;
- een aantal plankjes naast het bed met het koffiezetapparaat en een toaster (dus helemaal aan de andere kant van het keukengedeelte!);
- een tv aan de wand, boven een inham waar een heuse houtkachel staat.
Daar is ook de magnetron en de besteklade, dus aan het voeteneinde van het bed.
Aan 3 van de 4 wanden hangen enorme grote spiegels die ervoor zouden kunnen zorgen dat e.e.a. groter lijkt, maar hier hebben ze het effect dat je alle rommel nog eens 3 keer tegenkomt; zo ook je huisgenoot en vooral jezelf.
Gelukkig zijn er 2 piepkleine raampjes en een deur, zodat je kunt weten dat er ook nog een buitenwereld is.
En dat alles aangelegd door een ploeg Polen: alles werkt, maar het zit scheef, het kiert, het rammelt en het wiebelt.


En dan kom jij nog binnen, met je koffers en de boodschappen voor een paar dagen!

Het bed is op werkhoogte en dat is super handig bij het voorbereiden van het eten! Ik spreid dan een vuilniszak op het bed en gebruik dat deel van het bed als werkblad.
Als ik e.e.a. klaar heb, schuif ik dat door naar het andere gedeelte zodat Peter dat aan die kant van het bed eraf kan halen en buiten op de tafel kan plaatsen.

Verder hebben we vandaag de cougartrail gelopen: een hele mooie wandeling bergopwaarts, zodat we na 1 1/2 uur klimmen beloond worden met een prachtig uitzicht op Big Bear Lake en hoewel we bijna aan de top zijn, besluiten we terug te gaan en dat is maar goed ook, want we hebben ook nog eens 1 uur en 10 minuten nodig voor de afdaling.
In Big Bear Village is het gezellig druk omdat er morgen een grote show is van oldtimers en dat is te zien ook. De ene na de andere mooie oldtimer rijdt in volle glans door het dorp en de kraampjes met de gebruikelijke snuisterijen worden van lieverlede geinstalleerd.

Morgen maar eens gaan kijken naar al dat moois!

- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten