vrijdag, oktober 30, 2015

Laatste dag in de Algarve

We boffen.
Het is stralend mooi weer.

Voor we naar het strand gaan, moeten we even onze aangifte omzetbelasting doen (omdat we volgende week zonnepanelen krijgen, zijn we producenten geworden en dus ondernemers). Niet dat we een cent hebben ontvangen of uitgegeven, maar er moet voor 1 november een aangifte binnen zijn anders krijg je boete!
Dankzij een lieve buurvrouw die onze post wilde open maken, hebben we het wachtwoord en gebruikersnaam net op tijd via e-mail ontvangen.
Bij het belastingdienst neemt het versturen hiervan minimaal een week in beslag (max. 10 dagen, dat wel!), want hoewel de burger gedwongen wordt alles digitaal te gaan doen via mijnoverheid.nl maakt de belastingdienst nog gebruik van de postduif (eentje die niet meer in de kracht van zijn leven is, gezien de levertijd.)
Maar goed: 't Is geregeld.

We wandelen opgelucht naar de boulevard waar we met wat boekjes en de i-pad neerstrijken op een terrasje waar ze heerlijke koffie hebben.

Lekker geluncht met de locals; mooi gesprekje met een serveerster.
Het wordt echt zo'n dag waar je tevreden op terugkijkt, maar waar eigenlijk niet veel over te vertellen valt.
Zon, zee, zaligheid!

De serveerster vertelt op de valreep nog dat de weersvoorspelling voor het weekend niet best is en getuige de avondlucht (prachtig rood) vermoed ik dat die gaat uitkomen.



Het is mooi geweest: morgen gaan we noordwaarts, naar Evora.



- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten