zondag, september 01, 2013

Trouwfeest Koen en Kim

30 augustus 2013

6.30 uur. Geen wekker nodig: we zijn klaarwakker.
Zoon Koen trouwt met zijn Kim (Mas en Imke mogen ook als getuigen hun handtekening zetten).




In een auto met open dakje rijdt hij zijn bruid en hun kinderen naar de schepen in het gemeentehuis van Leefdaal (Belgie): alles en iedereen straalt!
Er is - behalve de schepen - nog een ambtenaar die een aantal huwelijksartikelen uit de belgische wet voorleest (is verplicht daar en dat komt aanvankelijk wat stijfjes over); maar de schepen heeft humor en we weten nu nog niet of het gebruikelijk is in Belgie, maar hij pakt zijn kans en kust de bruid na de ondertekening van de trouwaktes en ze krijgen een mooi trouwboekje een een kistje met champagne en glazen mee.

In het Kolonienpaleis in Tervuren is een ceremoniele huwelijksvoltrekking. In een fantastische mooie ambiance (op het terras van het paleis) spreken Koen en Kim elkaar toe en motiveren waarom ze elkaar het jawoord gaven en worden de trouwringen aangeschoven.
Familie en vrienden zijn zichtbaar ontroerd hiervan getuige te mogen zijn.

En de rest van de dag? Een groot feest, met bruidstaart, diner met speeches, afgesloten door een rondedans met wapperende servetten.
2 Flashmobs (dus 2 dansen geleerd: een in de weken ervoor en een op de middag zelf), een d.j.; een saxofonist; een dansfeest waar Koen zich ontpopt als een moonwalkende Michael Jackson en daarna toch ook nog even als een "hakkertje".

Ik ben gelukkig als ik zie hoe gelukkig Koen en Kim zijn.

2.45 uur. In Baron's house in Neerijse kunnen we heerlijk uitrusten na een lange, maar onvergetelijke dag.

- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten