woensdag, maart 13, 2013

Wat gebeurt er toch veel ....

Zo zit je in het zonnetje en een dag later moet je je sneeuwijzers weer onder je laarzen doen, wil je niet op je snufferd gaan...
Zo denk je: " ....Och, ik kan 't zo wel aan, ik heb het niet zo druk." en een weekend later heb je geen idee meer hoe je een week geleden kon denken dat je het NIET druk had.
Zo heb je tijd voor een concert, een bezoekje aan vrienden, voor het kopen van een nieuwe auto en een paar dagen later heb je niet eens de puf meer om een warme maaltijd klaar te maken en moet je besluiten (ja, t valt allemaal niet mee) om maar een hapje buiten de deur te nuttigen en even samen bij te praten, want dat schiet er ook helemaal bij in... (Heh??! Is dat echt zo??)
Een geliefde wethouder treedt af, er gaat een hoorapparaat op onverklaarbare wijze kapot (en Beter Horen luistert echt goed naar de klant en biedt enorm goede service), een partijbestuur vergadert, kinderlokker(s) maakt/maken IJburg onveilig, we zijn een uur geleden overgestapt naar een ander energiebedrijf (met dank aan BandB!)
En nu, met een Nespresso nagenieten van het eten... even wat werk afmaken en dan met de voeten omhoog, een aflevering van Downton Abbey bekijken.
Genieten!!!

En nu ook nog een nieuwe paus: Fransiscus 1e (Peter: "Hier zeggen ze: Frans d'un urste.")

- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten