woensdag, juli 27, 2016

Uitstapje naar Idaho

De camping in Yellowstone-west ligt een paar mijl van Idaho af.
Daar hebben we eigenlijk niets te zoeken.
Toch gaan we er vandaag naar toe.
We hebben heerlijk uitgeslapen, in het ochtendzonnetje ontbeten met zelfgeroosterd brood, een gekookt eitje, huckleberry topping; hmm.
Zelfgeroosterd brood kan omdat Peter zojuist een roosterunit voor op onze eenpitter heeft gekocht en die werkt echt perfect!

Vandaag geen Yellowstone; we gaan naar een klein meertje in Idaho. Chillen.
En meer staat er niet op het programma.
Omdat dit onze enige dag in Idaho wordt, wil Peter graag een foto bij de "grensovergang". Maar omdat ik zo relaxed ben (zo formuleer ik het althans), reageer ik totaal niet als hij zegt: "Hier is het bord van Idaho en een uitvoegstrook."
Hopelijk kan ik het op de terugweg herstellen.

Het is heerlijk weer; nog niet zo heel warm. De eerste stop is al snel in Island Park (op de kaart lijkt hier ook een meertje te liggen, maar dat is niet zo, vertellen een paar oudere heren aan Peter). Dan moeten we een klein eindje terug, naar Lake Henry.
We leggen aan bij een houten hut waarop staat aangegeven dat ze espresso schenken. En dat klopt, al is het in feite een makelaarskantoor.
Je zult hier werken! En de espresso (met een dubbelshot, dat wel) smaakt lekker.
En dan komt de kers op de taart: ze hebben ook nog eens prima internet!

Wat relaxed om eens zonder onderbreking je post op te halen, of een blogje te plaatsen. Overigens lukt het ook hier niet om ook maar 1 foto bij het blog zelf te plaatsen. Maar de Facebookers onder ons kunnen daar meekijken.

Geen idee wat deze dag verder gaat brengen: maar hij kan nu al niet meer stuk.




Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten